Woonmaand 2023 bij Vloeren en Gordijnen Aan Huis

woonmaand

Vloeren & Gordijnen Aan Huis

Oktober: Woonmaand, kortingen tot 21%

Bij Vloeren en Gordijnen aan Huis zijn we verheugd om onze klanten te verwelkomen in de maand oktober met een onweerstaanbaar aanbod. Geldig op alle offertes die worden goedgekeurd in oktober 2023, bieden we fantastische kortingen op onze hoogwaardige producten. Lees verder om te ontdekken hoe u kunt profiteren van deze geweldige aanbiedingen.

21% Korting op Ambiant Vloeren

Is het tijd om uw vloer te vernieuwen? Oktober is het perfecte moment om dat te doen. We bieden een korting van 21% op alle vloeren van Ambiant. Of u nu op zoek bent naar een warme houten vloer, een duurzame PVC-vloer of een stijlvolle laminaatvloer, bij ons vindt u de perfecte optie voor uw huis. Mis deze kans niet om uw ruimte te transformeren met kwaliteitsvloeren tegen onverslaanbare prijzen.

10% Korting op Raamdecoratie en Gordijnen

Maak van uw huis een gezellig toevluchtsoord met onze prachtige raamdecoratie en gordijnen. In oktober ontvangt u 10% korting op al onze raamdecoratieproducten. Of u nu de voorkeur geeft aan elegante jaloezieën, verfijnde rolgordijnen of weelderige gordijnen, wij hebben de oplossing die bij uw stijl en behoeften past. Profiteer van deze aanbieding om uw ramen te accentueren en privacy te creëren zonder concessies te doen aan stijl.

Meer weten?

Om van deze exclusieve kortingen te profiteren, hoeft u alleen maar een offerte goed te keuren tijdens de maand oktober 2023. We raden u aan om contact met ons op te nemen en te informeren naar de specifieke voorwaarden van deze aanbieding. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de perfecte vloer- en raamdecoratieoplossingen voor uw huis.

Om ons uitgebreide assortiment aan vloeren, raamdecoratie en gordijnen te verkennen klik dan hier. Hier vindt u informatie over onze producten.

Mis Deze Kans Niet!

Oktober 2023 is de maand om uw huis te verbeteren met kwaliteitsvloeren en prachtige raamdecoratie, en dit alles met aanzienlijke kortingen. Wacht niet langer! Neem contact met ons op en maak van uw huis de ideale plek om te wonen. Bij Vloeren en Gordijnen aan Huis helpen we u graag om uw dromen waar te maken.

Delen: