Welke raambekleding voor een schuifpui?

gordijnen

Vloeren & Gordijnen Aan Huis

Raamdecoratie voor een schuifpui: wat is geschikt?

Schuifpuien zijn een prachtige toevoeging aan een ruimte zoals de woonkamer. Een schuifpui maakt de kamer groter en werkt ruimtebesparend, omdat je geen rekening hoeft te houden met de draaicirkel van een deur. En, een schuifpui laat veel licht door. Dat is natuurlijk erg fijn, een lichte ruimte is namelijk prettig om in te leven, maar soms kan al dat licht – vooral in de lente en zomer – net iets teveel zijn. Raamdecoratie voor een schuifpui is dan ook een must. Welk type raambekleding kiest u?

Jaloezieën, rolgordijnen en vouwgordijnen zijn populaire type raamdecoratie voor een schuifpui. Net als in-between gordijnen, een van onze favoriete gordijnen voor een schuifpui. We raden dit gordijn vooral aan, als u de schuifpui regelmatig openzet en gebruikt als doorgang van kamer naar buiten.

 

Schuifpui met in-between gordijnen

In dit project, opgeleverd door onze vakmannen van Vloeren & Gordijnen Aan Huis uit Deurne, hebben we een schuifpui voorzien van mooie in-between gordijnen. Deze gordijnen hebben een dempende werking op het licht en bieden ook sfeer en privacy, wanneer ze gesloten zijn.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Delen: