Stijlvolle Pvc Tegelvloer Met Fysieke V-Groef in Venray

pvc vloer

Vloeren & Gordijnen Aan Huis

Stijlvolle PVC vloer!

Bij Vloeren en Gordijnen aan Huis zijn we verheugd om een recent project in Venray te delen waarbij een ruimte werd getransformeerd met een opvallende Pvc tegelvloer met fysieke v-groef. Deze vloerkeuze geeft een duidelijk tegelmotief weer en is geïnstalleerd in een wildverband, wat de ruimte een eigentijdse uitstraling geeft. Lees verder om meer te ontdekken over dit inspirerende project.

PVC Tegelvloer met Fysieke V-Groef – Een Visuele Tegelervaring

Het hart van dit project is de PVC tegelvloer met fysieke v-groef, gekozen vanwege zijn vermogen om een duidelijk tegelmotief te presenteren. De fysieke v-groef creëert een aantrekkelijke scheiding tussen de tegels, waardoor de vloer niet alleen duurzaam is, maar ook een verfijnde uitstraling heeft.

Wildverband Installatie

Om de ruimte een eigentijdse flair te geven, is de PVC tegelvloer in een wildverband geïnstalleerd. Dit betekent dat de tegels niet volgens een vast patroon zijn geplaatst, maar eerder op een losse, willekeurige manier. Deze installatiemethode voegt een vleugje speelsheid en moderniteit toe aan de vloer.

Jaloezie Vervangen door Modern Duetten Gordijn

Naast de vloertransformatie is ook de raamdecoratie vernieuwd. Een verouderde jaloezie is vervangen door een modern duetten gordijn. Deze keuze biedt niet alleen privacy en lichtbeheersing, maar voegt ook eigentijdse uitstraling toe aan de ruimte. Met zijn unieke top-down bottom-up functionaliteit biedt het duetten gordijn flexibele controle over lichtinval en privacy.

Contacteer Ons voor Uw Eigen Woontransformatie

Bij Vloeren en Gordijnen aan Huis streven we ernaar om uw visie voor uw huis werkelijkheid te laten worden. Als u geïnspireerd bent door dit project en overweegt om uw eigen ruimte te transformeren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Neem contact op met de experts van Vloeren & Gordijnen Aan Huis

Delen: