Rolluiken met solar paneel

rolluiken / zonwering

Vloeren & Gordijnen Aan Huis

Rolluiken met solar bedieningspaneel in Deurne

In Deurne hebben we dit huis voorzien van rolluiken. En niet de standaard rolluiken die we allemaal kennen, met een bedieningskoord of stroomkabels die lastig weg te werken zijn.  Dit keer hebben we gebruik gemaakt van solar rolluiken: rolluiken met een bedieningspaneel op zonne-energie. Het enige wat nodig is voor de bediening is zon en een afstandsbediening. Het kan niet handiger!

Deze solar rolluiken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kleurencombinaties. 


Een tevreden klant!

“Wij hadden nog nooit van Solar Rolluiken gehoord! Met ons eerste oriëntatie gesprek met Davy waar wij om rolluiken vroegen kregen we uitleg wat voor soorten rolluiken er waren. Duidelijk en zakelijk. Geen verkooppraatje! Wij wisten waar we aan toe waren. Gelukkig was de kleur te verkrijgen waar we vooraf al voor gekozen hadden. Ze werden besteld en gehangen in fijn overleg met elkaar! Ze hangen nu twee weken en wij zijn er zó tevreden mee, alles werkt zoals het hoort. We zijn er helemaal gelukkig mee!”

Lees meer reviews


Meer weten over rolluiken voor uw woning?

Wilt u ook rolluiken laten plaatsen? We adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Deurne.

Delen: