Renovatie tegelvloer met PVC

pvc vloer

Vloeren & Gordijnen Aan Huis

PVC vloer op tegels

Heeft u een oude tegelvloer en is deze toe aan renovatie of vervanging? Bekijk dan de mogelijkheden om een pvc vloer over de tegels te leggen.

Een pvc vloer over tegels: kan dit wel?

Het is zeker mogelijk om pvc op een tegelvloer te leggen. Tegels bieden een stevige basis en dat is juist wat nodig is als ondergrond voor een pvc vloer. Uw oude tegels kunnen dus blijven liggen, en dat bespaart u veel kosten en tijd. Het verwijderen van een tegelvloer is namelijk een hele klus. Ook als er vloerverwarming onder de tegels ligt kan er pvc gelegd worden. Pvc is een goede geleider van warmte en het materiaal is sterk genoeg om de warmte op te wachten.

Hoe werkt het?
De foto’s hiernaast laten goed de stappen zien van een oude tegelvloer naar een nieuwe pvc vloer. En eigenlijk is het heel simpel. De tegelvloer wordt goed schoongemaakt, vervolgens is stap 2 het egaliseren van de vloer, zodat deze perfect glad en strak is. De laatste stap is het verlijmen van de pvc.

Laat een expert het werk doen!

Het lijkt een simpel klusje, maar er komt veel bij kijken, zeker als je dit niet dagelijks. Ons advies is dan ook om het renoveren van uw tegelvloer en het inlijven van de nieuwe pvc vloer aan de experts over te laten. Zo bent u verzekerd van een optimaal resultaat. Kunnen wij u helpen bij het leggen van pvc over een tegelvloer? Neem gerust contact op. Onze vakmannen staan voor u klaar.

Meer weten? Bekijk ons assortiment pvc vloeren of maak direct een afspraak.

Delen: