Raamdecoratie combineren

gordijnen / rolgordijnen

Vloeren & Gordijnen Aan Huis

Raamdecoratie combineren: wat is er mogelijk?

Gordijnen, en dan specifiek overgordijnen, zijn in veel woningen het type raamdecoratie om privacy te creëren, zodra het donker wordt en ook sfeer te brengen in de woonkamer of slaapkamer. Waar vroeger gordijnen – bijna standaard – werden gecombineerd met glasgordijnen zijn de mogelijkheden en keuzes tegenwoordig veel groter. En dat is maar goed ook! Want een industrieel, modern of eigentijds interieur vraagt om een ander soort raamdecoratie.

Als specialist in raamdecoratie, adviseren wij graag onze klanten over de opties die er zijn om gordijnen te combineren met bijvoorbeeld inbetweens, shutters, rolgordijnen of duette gordijnen. Want alles is mogelijk – het is geheel afhankelijk van uw interieur wensen en praktische eisen.

Tip: gordijnen met jaloezieën of shutters

Gordijnen samen met jaloezieën zijn een topcombinatie. In Eersel mochten wij deze raamdecoratie combinatie hangen. En wat een mooi resultaat! Jaloezieën zonder gordijnen kunnen wat koel overkomen, met mooie gordijnen erbij geeft het veel meer sfeer. In de slaapkamer zijn gordijnen gecombineerd met duette gordijnen.

Meer weten? Bekijk ons assortiment raamdecoratie of maak direct een afspraak.

Delen: