PVC vloer in de badkamer

pvc vloer / vloeren

Vloeren & Gordijnen Aan Huis

PVC VLOER IN DE BADKAMER

Waterbestendig, slijtvast, warmer dan een tegelvloer, voorzien van een anti-slip laag en de sfeervolle uitstraling van een houten vloer. Genoeg redenen om uw bij het renoveren van uw badkamer te kiezen voor een PVC vloer.

PVC vloer in de badkamer

PVC kan zowel over een tegelvloer als een betonvloer gelegd worden. Vloeren & Gordijnen Aan Huis kan dit volledig voor u verzorgen, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Wij leveren binnen een straal van 50km rondom Deurne (NB).

Steekt u graag zelf de handen uit de mouwen, dan is het ook goed mogelijk om zelf een PVC vloer te leggen. We helpen u graag een handje op weg met het volgende stappenplan:

PVC over een tegelvloer:

Stap 1: Ontvet de tegelvoer met een goede ontvetter zoals St.Marc

Stap 2: Schuur de tegelvoer licht op, zodat de primer beter hecht.

Stap 3: Primeren, breng een hechtlaag aan voor de schraaplaag

Stap 4: Breng de schraaplaag aan en sluit de voegen af met een cementmortel.

Stap 5: Schuur de schraaplaag licht op, zodat de primer beter hecht.

Stap 6: Primeren, breng een hechtlaag aan voor de egaline

Stap 7: Egaliseer de vloer met egaline

Stap 8: Lijm de PVC stroken op de vloer.

PVC over een betonvloer

Heeft u geen tegelvloer in uw badkamer, maar een betonvloer? Dan kunt u deze nadat u de primer heeft aangebracht (stap 3) direct egaliseren en vervolgens de PVC stroken verlijmen.

De mooiste PVC vloeren, de beste service

Of u nu op zoek bent naar een mooie PVC vloer en deze zelf wilt leggen of het leggen door ons wil laten verzorgen, wij adviseren u graag. Om ons assortiment PVC vloeren te bekijken, hoeft u uw huis niet uit. Wij komen graag bij u langs met voorbeeldstalen en deskundig advies op maat. We meten uw vloer gratis in, zodat we u direct van een vrijblijvend prijsopgave kunnen voorzien. Maak snel een afspraak:

Ja, kom vrijblijvend bij mij langs met voorbeeldstalen

Wij staan voor u klaar!

Vloeren & Gordijnen Aan Huis staat voor persoonlijke service en vakmanschap. Wilt uw vloer snel gelegd hebben? Geen probleem! Wij kunnen dit binnen vijf werkdagen voor uw verzorgen. Neem contact op voor een gratis adviesgesprek bij u op locatie of in onze showroom in Deurne.

Delen: