PVC vloer bij Fysiotherapie Louwers te Deurne

pvc vloer / vloeren

Vloeren & Gordijnen Aan Huis

PVC vloer in Deurne afgewerkt met een RAL9010 plint

Dit is wat wij noemen een “Total Big Project”. Voor Fysiotherapiepraktijk Louwers in Deurne mochten alle behandelkamers en de verbindende hal een nieuwe vloer krijgen. Een PVC vloer welteverstaan. Voor de kleur is gekozen voor een wat donkerdere eiken kleur, dat geeft een de praktijk een warme en veilige uitstraling. Dat past heel goed natuurlijk bij deze fysiotherapiepraktijk.

De vloer hebben we netjes afgewerkt met een RAL 9010 plint. Zowel de klant als wij zijn erg tevreden met het resultaat! De foto’s geven een kleine impressie van ons werk.  

Waarom een PVC vloer?

Voor Fysiotherapiepraktijk Louwers lag de keuze voor pvc voor de hand. Het is een slijtvast materiaal, wel zo handig als er veel mensen dagelijks over de vloer komen en het is ook erg gemakkelijk in onderhoud en om schoon te maken. 

Wat is een RAL 9010 plint?

Voor de afwerking van een vloer worden plinten gebruikt. Hierdoor krijgt de vloer een nette uitstraling. Met plinten kunt u ook gemakkelijk kabels wegwerken. Er zijn verschillende soorten plinten. Deze plinten verschillen allemaal in kleur, lengte en breedte. De RAL 9010 plint is een plint die zuiver wit is van kleur.

Meer weten?

Neem contact op met de experts van Vloeren & Gordijnen Aan Huis voor een vrijblijvend advies gesprek.

Delen: