PVC over parket? Eerst egaliseren.

parket / pvc vloer

Vloeren & Gordijnen Aan Huis

PVC over parketvloer? Geen probleem. Wel eerst egaliseren.

Je hebt een oude parketvloer in je huis liggen die aan vervanging toe is. Je kunt natuurlijk kiezen voor nieuw parket. Maar, dit is prijzig en je moet rekening houden met een kleine verbouwing, want de vloer moet eruit en een nieuwe moet erin.

Liever het parket laten liggen? Dat kan. Kies voor een PVC vloer. Een pvc vloer kan over de bestaande parketvloer gelegd worden. Eerst wel even de vloer laten egaliseren!

Parketvloer egaliseren

Het egaliseren van een parketvloer is een essentiële stap alvorens de PVC vloer gelegd kan worden. Bij PVC is het belangrijk dat de ondervloer helemaal glad is. Is dit niet het geval? Dan zul je dit merken bij je PVC vloer en dat is niet wenselijk.

Nadat de parketvloer is gecontroleerd op stof en losse deeltjes, hebben we  een gipsgebonden (met vezel) ondervloer aangebracht. Het resultaat is duidelijk zichtbaar: spiegelglad. De perfecte basis voor een PVC vloer.

PVC visgraat over parket

De keuze van onze klant was om een PVC visgraat vloer over de oude vloer te leggen. Een hele goede keuze als je het ons vraagt! Het resultaat is prachtig geworden zoals te zien op de foto’s.

Persoonlijk advies voor uw nieuwe vloer?

Neem contact op met de experts van Vloeren & Gordijnen aan Huis. Wij komen graag langs bij u thuis voor persoonlijk advies op maat en we nemen de maten meteen gratis op, zodat we u direct van een prijsopgave kunnen voorzien.

Delen: