Prachtige PVC Visgraat Vloer In Helmond

pvc vloer / vloeren

Vloeren & Gordijnen Aan Huis

PVC Visgraat: Ontdek de Perfecte Vloerupgrade voor Jouw Woning!

In de stad Helmond hebben we onlangs een prachtige PVC visgraat vloer met band & bies mogen plaatsen in een karakteristieke jaren 30 woning. Deze keuze in vloerbedekking combineert de klassieke uitstraling van de woning met de moderne eisen van vandaag. De toevoeging van een extra hoge 120/15mm witte plint als afwerking draagt bij aan de gehele sfeer van het huis. 

PVC Visgraat vloer met band & bies

De PVC visgraat vloer met band & bies is niet alleen een visueel aantrekkelijke keuze, maar biedt ook duurzaamheid en praktische voordelen. Het visgraatpatroon voegt een vleugje luxe toe aan de ruimte, terwijl de band & bies de vloer afmaakt. Deze combinatie van klassieke en eigentijdse elementen resulteert in een vloer die perfect past bij zowel historische als moderne interieurs.

Een perfecte match: PVC Visgraat vloer in jaren 30 woning

Wat dit project extra bijzonder maakt, is de naadloze integratie van de PVC visgraat vloer in de jaren 30 woning. De keuze voor een visgraatpatroon is een eerbetoon aan de historische architectuur van het huis, terwijl de moderne afwerking en installatiemethode een subtiele knipoog naar het heden geven. Het resultaat is een interieur dat het verleden omarmt, maar tegelijkertijd klaar is voor de toekomst.

Ook opzoek naar mogelijkheden voor uw vloer? Neem contact op met onze experts!

Een investering in je woning: PVC visgraat vloer

De bewoners van deze prachtige jaren 30 woning in Helmond kunnen nu dagelijks genieten van de schoonheid en duurzaamheid van hun nieuwe PVC visgraat vloer. Bij Vloeren & Gordijnen Aan Huis streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige vloeroplossingen die niet alleen voldoen aan hun behoeften, maar ook bijdragen aan het creëren van een thuis waar ze trots op kunnen zijn.

Upgrade je interieur met Vloeren & Gordijnen Aan Huis

Wil jij ook jouw woning upgraden met een prachtige PVC visgraat vloer? Neem dan vandaag nog contact met ons op of bezoek de showroom. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte vloer die aansluit bij jouw stijl en wensen. Maak van jouw huis een thuis met Vloeren & Gordijnen Aan Huis!

Neem vandaag nog contact op!

Delen: