Plinten zetten… 230 meter in totaal!

plinten / vloeren

Vloeren & Gordijnen Aan Huis

Plinten plaatsen in de Mortel

Het plaatsen van plinten kan soms een snel klusje zijn. De vloer ligt er, snel nog even de plinten plaatsen. Een snel klusje was het dit keer niet voor de vakmannen van Vloeren & Gordijnen Aan Huis. Wel een leuke opdracht, want het hele huis – van wijnkelder tot zolder – mocht worden voorzien van plinten. Bij elkaar hebben we 230 meter aan plinten geplaatst in dit mooie huis in de Mortel. Het resultaat, samen met de strakke gietvloer die er al lag, mag er wezen!

 

Waar let je op bij het plaatsen van plinten?

Het plaatsen van plinten is de laatste fase als u een pvc of laminaat vloer legt. Met het plaatsen van plinten wordt een vloer prachtig afgewerkt en vormt het een geheel met de rest van de ruimte.

Het is aan te raden om u te verdiepen in de juiste kleur, de hoogte en stijl van de plinten voor uw woning. Zo heeft u de keuze uit een strakke, moderne plint of een plint met een profiel – het kan uw interieur net dat beetje extra geven!

Kabels verbergen met plint

Tip: heeft u nog kabels die weggewerkt moeten worden? Ook dat kan met plinten gedaan worden. U kunt dan kiezen voor een plint met een kabelgoot.

Op zoek naar nieuwe plinten? Bekijk ons assortiment

Delen: