Jaloezieën in de kleur taupe met ladderband

aluminium jaloezien / houten jaloezien

Vloeren & Gordijnen Aan Huis

Prachtige taupe jaloezieën in Helmond

In Helmond hebben we onlangs deze prachtige jaloezieën gehangen. Vaak wordt gekozen voor een zwarte of witte kleur bij dit type raamdecoratie. Vooral in een modern of robuust interieur. In deze woning viel het oog op jaloezieën in de kleur is taupe, en dat is ook echt een hele mooie warme kleur. De jaloezieën zijn afgewerkt met een 25mm ladderband!

Interieurtrend: welke kleuren zie je in 2023?

Wij denken dat de kleur taupe veel meer teruggaat komen in raamdecoratie. Duurzaamheid en de natuur naar binnen halen is de trend voor volgend jaar, daarbij gaan we natuurlijke kleuren zien zoals groen, warme kleuren rood en bruin tinten. Kom maar op dus, met die bestellingen voor taupe jaloezieën! 

Voordelen van jaloezieën

  • Controle over de lichtinval, kies waar het licht opvalt.
  • Controle over je privacy. Hoe verder je de lamellen open draait, hoe gemakkelijker mensen naar binnen kunnen kijken.
  • Met de warme dagen wilt u graag de warmte buiten houden. Jaloezieën zijn hier perfect voor. Ze zijn namelijk isolerend, dit betekend dat het de hitte afstoot.
  • Luxe, natuurlijke en stijlvolle uitstraling
  • Jaloezieën zijn onderhoudsvriendelijk, met een doekje kun je de lamellen gemakkelijk schoonmaken.
  • Veel keuze: u kunt precies die kleur kiezen die past bij uw interieur
  • Op maat gemaakt

Lees meer over jaloezieën

Jaloezieën laten plaatsen

Het leveren en inmeten van de jaloezieën is gratis. Wilt u ze ook door ons laten hangen? Geen probleem! Bij Vloeren & Gordijnen Aan Huis bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Laat je adviseren door de experts over de mogelijkheden.

Bent u benieuwd geworden?

Neem contact op met de experts van Vloeren & Gordijnen aan Huis. Wij komen graag langs bij u thuis voor persoonlijk advies op maat en we nemen de maten meteen gratis op, zodat we u direct van een prijsopgave kunnen voorzien.

Delen: