Groot formaat PVC tegelvloer in Deurne

pvc vloer / vloeren

Vloeren & Gordijnen Aan Huis

Tegelvloer met de voordelen van PVC

We zijn verheugd om het voltooide project van een recent geïnstalleerde PVC tegelvloer te delen. In dit project is gekozen voor een groot formaat tegel van 91×91 cm, wat een indrukwekkend resultaat oplevert.

 

De voordelen van een PVC tegelvloer met groot formaat tegels

Visuele impact: Het gebruik van groot formaat tegels, zoals de 91×91 cm variant, creëert een indrukwekkende visuele impact in elke ruimte. De tegels zorgen voor een ruimtelijk effect en geven een moderne uitstraling aan het interieur. Ze voegen een gevoel van luxe en elegantie toe aan de vloer.

Duurzaamheid: PVC tegels zijn duurzaam en bestand tegen slijtage, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor ieder huis. Ze zijn bestand tegen vlekken en vocht, waardoor ze gemakkelijk te onderhouden zijn.

Veelzijdige ontwerpmogelijkheden: PVC tegels bieden eindeloze ontwerpmogelijkheden. Door te spelen met verschillende legpatronen kunt u een unieke en gepersonaliseerde uitstraling aan uw vloer geven. Bovendien zijn er diverse kleuren en texturen beschikbaar, waardoor u de perfecte tegel kunt kiezen die aansluit bij uw interieurstijl en voorkeuren.

Compatibiliteit met vloerverwarming: PVC tegels zijn uitstekend geschikt voor vloerverwarmingssystemen & vloerkoeling. Dankzij hun goede warmtegeleiding behouden ze de warmte en zorgen ze voor een gelijkmatige en efficiënte verspreiding door de ruimte.

Lees meer over PVC vloeren →

 

PVC vloer inclusief leggen

Bij Vloeren en Gordijnen aan Huis kunt u profiteren van onze uitgebreide legservice voor PVC vloeren. Ons ervaren team van vloerleggers zorgt voor een vakkundige en professionele installatie, waardoor u verzekerd bent van het perfecte resultaat.

 

Bent u geïnteresseerd in een PVC tegelvloer? Neem contact met ons op!

Als u op zoek bent naar een duurzame en stijlvolle vloeroplossing, overweeg dan een PVC tegelvloer. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw nieuwe droomvloer. Neem vrijblijvend contact op met onze experts!

Delen: