Vloeren & Gordijnen Aan Huis

DUURZAME GORDIJNSTOFFEN

Re-think collectie | Vadain

Duurzame keuze voor uw gordijnen

Bij Vloeren & Gordijnen Aan Huis bieden wij de Re-think collectie van Vadain aan. Een prachtig assortiment hoogwaardige, duurzame gordijnstoffen in diverse, mooie en natuurlijke kleuren.

Gerecyclede materialen voor gordijnen

De gordijnstoffen uit de Re-think collectie bestaan uit gerecyclede garens. Gemaakt door het recyclen van gebruikte materialen zoals oude petflessen of ander gerecycled materiaal. 

Certificeringen

Op de stoffen kunnen diverse certificeringen van toepassing zijn. Deze vertellen je bijvoorbeeld iets over het beperken van gebruike van schadelijke stoffen en over ecologische en sociale criteria over het gerecyclede materialen in deze producten. Op de website van Vadain staat meer informatie.

Benieuwd naar de collectie? Bezoek onze showroom of maak een afspraak voor een advies aan huis. Wij nemen de stalen mee, zodat u thuis de goede én bewuste keuze kunt maken.

Ontdek de Re-think collectie

Beter voor het milieu, beter voor onze omgeving en beter voor jou. Niet alleen het percentage duurzaamheid is hoog, we stellen ook voorwaarden aan het gevoel van de stof. Zachte en soepel vallende stoffen zoals je van ons gewend bent. En een gordijn van Vadain moet natuurlijk mooi zijn. Daar kunnen we nu aan toevoegen: ook beter voor de aarde.

Verkrijgbaar bij Vloeren & Gordijnen Aan Huis.

Re-think, duurzame gordijnstoffen van Vadain