Een Stralende Vernieuwing bij Centrum Mondzorg Deurne: Houtlook PVC-vloeren geïnstalleerd!

pvc vloer

Vloeren & Gordijnen Aan Huis

Houtlook PVC: Stijlvol voor iedere ruimte!

We hebben onlangs een prachtige houtlook PVC-vloer geïnstalleerd in hun praktijkruimte in Deurne. Wat deze installatie zo bijzonder maakt, is het gebruik van een Jumpax ondervloer, die zwevend is geïnstalleerd. Hier leest u meer over dit project en de voordelen van deze vloerkeuze.

Een Houtlook PVC-Vloer – Stijlvol en Functioneel

Centrum Mondzorg Deurne begrijpt het belang van een gastvrije en comfortabele omgeving voor hun patiënten. Om deze reden hebben ze gekozen voor een houtlook PVC-vloer. Deze keuze combineert de visuele aantrekkingskracht van echt hout met de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van PVC. De vloer zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer in de praktijkruimte.

De Kracht van Jumpax Ondervloer

Om ervoor te zorgen dat de vloer duurzaam en comfortabel is, hebben we gekozen voor een Jumpax ondervloer die zwevend is geïnstalleerd. Deze ondervloer biedt verschillende voordelen:

  1. Geluidsabsorptie: De zwevende installatie minimaliseert geluidsoverlast, wat essentieel is in een medische praktijk waar rust en concentratie belangrijk zijn.
  2. Stabiliteit: De Jumpax ondervloer zorgt voor een stabiele basis voor de PVC-vloer, waardoor de levensduur van de vloer wordt verlengd en slijtage wordt verminderd.
  3. Comfort: De veerkrachtige ondergrond van de Jumpax ondervloer biedt extra loopcomfort, wat bijdraagt aan het comfort van patiënten en personeel.

Een Verbluffend Resultaat

Het resultaat van deze vloerrenovatie is prachtig geworden. De houtlook PVC-vloer past perfect bij de moderne en gastvrije uitstraling van Centrum Mondzorg Deurne. Bovendien draagt de Jumpax ondervloer bij aan de algehele duurzaamheid en prestaties van de vloer, waardoor deze jarenlang meegaat.

Contacteer Ons

Bij Vloeren en Gordijnen aan Huis blijven we streven naar uitmuntendheid in onze projecten. Als u meer wilt weten over onze vloeroplossingen of geïnteresseerd bent in het upgraden van uw eigen ruimte, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ontdek zelf hoe een hoogwaardige vloer en ondervloer het verschil kunnen maken in uw ruimte. Neem contact op met Vloeren en Gordijnen aan Huis en laat ons u helpen bij het realiseren van uw interieurdromen.

 

Delen: